Architectenbureau

Het architectenbureau werd door Ir. Guillaume Vermeulen in 2010 opgericht. De geografische locatie van het kantoor en de tweetaligheid van de zaakvoerder laat toe bouwprojecten in het Vlaams als in het Waals gewest uit te voeren.
De interne structuur van het bureau verzekert de persoonlijke betrokkenheid en de professionele aanpak bij elk project. Persoonlijk contact vormt hierbij een belangrijke pijler. U kunt steeds een vrijblijvende afspraak beleggen ter kennismaking en toelatend de gehanteerde aanpak of werkwijze voor te stellen.

Projecten

Op vandaag worden de meeste ontwerpen volgens de lage-energie of passief-standaard uitgetekend. Het bureau specialiseert zich sinds kort in het bijna-energieneutraal bouwen. Dit met een variatie van uitbreidingen alover eengezinswoning tot appartement, houtskelet tot massiefbouw, nieuwbouw tot renovatie.
Elk project start met een duidelijk overleg teneinde de specifieke wensen van de bouwheer in kaart te brengen. Pas dan wordt het programma tot een duurzaam verantwoord en budgetgericht geheel vertaald.